Човек не може да е безразличен към канелата. Или безкрайно я обожаваш

...
Човек не може да е безразличен към канелата. Или безкрайно я обожаваш
Коментари Харесай

Канелата: 11 начина да я използвате за отслабване

Човек не може да е безразличен към канелата. Или безпределно я обожаваш и си подготвен да я слагаш даже в месните ястия (става доста екзотично) или въобще не искаш да я поглеждаш, тъй като ти припомня за ужасния сутляш в детската градина.

Истинате е, че тя не само фалшификация за мляко с ориз и капучино, а потребно за здравето растение. Малко известни са нейните лечебни свойства, които могат да ни оказват помощ в неподозирани моменти.

От простуда, през паразитни инфекции и даже като средство за намаление на кръвната захар, канелата е вълшебната фалшификация, която може да избави деня ви. 

Канелата несъмнено е една от най-полезните подправки, които можем да използваме всекидневно. Сред едно от най-ценните свойства на канелата е способността й да подкрепя процеса на отслабване. Вижте 11 метода за приложимост на канелата при намаляване:
 Канелата: 11 метода да я употребявате за намаляване  Канелата: 11 метода да я употребявате за намаляване  Канелата: 11 метода да я употребявате за намаляване  Канелата: 11 метода да я употребявате за намаляване
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР